Jump to content


Photo

Forum Issue


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Marco1972

Marco1972

    Super Mini Mad

  • TMF+ Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Location: Birmingham

Posted 19 December 2016 - 10:53 AM

Not sure if this has been noticed but when I've logged in and tried to go to into the site an error page keeps on appearing saying error with the data base
Thought you might need to know

Cheers Mark

#2 Carlos W

Carlos W

    Mine is purple, but I have been told that's normal

  • TMF+ Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,601 posts
  • Location: Sittingbourne, Kent

Posted 19 December 2016 - 01:17 PM

Hopefully it should be sorted now. 

 

Some kind of database issue 



#3 Marco1972

Marco1972

    Super Mini Mad

  • TMF+ Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Location: Birmingham

Posted 19 December 2016 - 03:21 PM

Cheers Carlos

And thanks for deleting the repeated posts

Mark

#4 Carlos W

Carlos W

    Mine is purple, but I have been told that's normal

  • TMF+ Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,601 posts
  • Location: Sittingbourne, Kent

Posted 19 December 2016 - 03:34 PM

Cheers Carlos
And thanks for deleting the repeated posts
Mark


That was indeed me.

Its strange, it would let me delete them but not read them

#5 Marco1972

Marco1972

    Super Mini Mad

  • TMF+ Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Location: Birmingham

Posted 19 December 2016 - 06:14 PM

Lol

Only had multiple posts as it kept going to that error page
I T for you not strongpoint sadly

Thanks again




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Mini Spares