Jump to content


Photo

Sequential Indicator Strip


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 splintercat

splintercat

    Speeding Along Now

  • TMF+ Member
  • PipPipPipPipPip
  • 432 posts
  • Location: Northamptonshire

Posted 28 January 2019 - 07:56 PM

decided to tryto fit some of these to the rear of my mini. Bought a flea bay pair and altho stupidly cheap they do work very very well. bought a new indicator can as well to cope with the load that led s take.

when i connect them in parrallell with my front indicator s directly from the indicator can itself they work a dream BUT as soon as i try to hook them up in my boot either to the left hand side or the right NOTHING happens. all the connections are good everywhere...........why should  a length of wire coming from the can in the engine bay to the rear indicators in my boot make the difference? because that is all it is as far as i can work out?



#2 nicklouse

nicklouse

    Moved Into The Garage

  • TMF+ Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,190 posts
  • Location: Not Yorkshire
  • Local Club: Anonyme Miniholiker

Posted 28 January 2019 - 09:09 PM

try swapping the wires around.



#3 splintercat

splintercat

    Speeding Along Now

  • TMF+ Member
  • PipPipPipPipPip
  • 432 posts
  • Location: Northamptonshire

Posted 12 February 2019 - 07:16 PM

try swapping the wires around.

no the wires ae correct and it was the old problem of bad bad earth connection coupled with the replacement of a decent turn signal relay, which was capable of handling the led's. I now have them working great and i've only fitted them on the rear at present and they are quite a cool, altho not to everyones taste.

thanks anyway and it will be at the IMM in Bristol in August.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Mini Spares